Filme si seriale online

AU RAMAS DOAR 52 (LII)

O listă cu 65 de site-uri de filme online pentru cei care urăsc să meargă la cinema (http://www.raftulcufilme.ro/lista-50-site-uri-de-filme-online/)

UPDATE. Articolul a fost actualizat în luna noiembrie 2017 cu alte site-uri noi de seriale și filme online. Cele care nu mai funcționează au fost mutate la finalul listei și marcate corespunzător.

Am avut o perioadă de câțiva ani în care nu urmăream filme decât online, iar asta în mare parte deoarece am scos televizorul din cameră și l-am dus în sufragerie, unde mai urmăresc doar meciurile din când în când, iar singura variantă care îmi rămăsese la îndemână au fost aceste filme online. Ar fi fost mai interesant dacă aș fi descoperit cinematografele cu câțiva ani mai repede, așa poate că aș fi avut deja o colecție de bilete de film pe care le puteam înrăma și expune frumos pe holul casei (sau cel puțin mă gândeam la asta).

Lista cu site-urile de filme online este alcătuită în cea mai mare parte random. Pe majoritatea site-urilor nu le mai urmăresc de când am Cinema City din ParkLake în apropiere de casă, însă pe unele dintre ele le-am păstrat în bookmarks pentru peliculele vechi pe care le mai postează din când în când.

Drept dovadă, acum câteva zile am reușit să văd filmul Donovan’s Reef (1963) după ce l-am ținut în watchlist vreo doi ani pe IMDb. Nu de mult îmi sărise în ochi Bataan (1943), unul dintre filmele de război regizate de Tay Garnett, dar și Chickens Come Home (1931), cu Stan Laurel și Oliver Hardy.

1. filme3d.net

Intru pentru prima dată pe el. Nu sunt foarte impresionat de colecția de filme de pe site. Văd unele titluri apărute în anul 2016 și care pot fi văzute cu 20 de lei la cinema.

2. filmeonline.biz

Un alt site de filme online nou pentru mine, însă care poate fi folosit pentru căutarea de filme mai vechi. Dacă treci peste reclamele afișate, totul e în regulă.

3. filmehd.net

Unul dintre puținele site-uri de acest gen pe care le mai urmăresc. A apărut pe lista de adrese pe care Pro TV le voia închise pentru a putea lansa platforma Voyo.

4. filmeonline2013.biz

Un alt site pe care nu îl știam, dar pe care l-am descoperit acum. La mine paginile se încarcă foarte greu, iar reclamele sunt la kilogram, însă își câștigă totuși un loc în listă.

5. pefilme.com

Fără reclame atunci când deschizi paginile site-ului, multe servere disponibile și un design chiar plăcut. Din păcate, filmele adăugate lasă de dorit.

6. f-hd.net

Un site de filme online cu un design nu foarte plăcut și o listă chiar ciudată de filme. Însă mai toate sursele de vizionare funcționează, iar reclamele nu prea există.

7. filme-bune.net

Un alt site pe care îl urmăresc pentru că nu pune filme doar pentru accesări, fără să ofere și materialul video. Îl recomand în cazul în care o să fiu vreodată întrebat.

8. voxfilmeonline.net

Încă unul de care nu știam. Nu pare cine știe ce la o primă vedere, însă titlurile care apar pe site sunt decente. Din păcate, nu am văzut nimic mai vechi de anul 2000.

9. filmeonline2016.biz

Un colț de internet apărut recent, undeva prin anul 2016. Nu e de urmărit, consider că o să dispară la fel de repede precum a apărut online.

10. filmeonline2013.org

Nu îl știam până acum, dar nici nu o să îl urmăresc de acum încolo. Văd multe titluri pe care le-am văzut și pe alte site-uri. Foarte posibil să fie doar o copie.

11. filmeonline2013.com

Același design și listă de filme pe care le-am găsit pe site-ul anterior. O altă copie, alte reclame, alți bani făcuți ilegal din streaming online.

12. filmeonlineaz.net

De apreciat colecția de filme de groază de pe site. Nu pe multe altele am văzut să aibă The Collector (2009) pus online. E un film oarecum greu de găsit.

13. filmeonline.cc

Copia site-ului anterior. Într-o mare proporție o să găsiți aceleași titluri publicate pe ambele platforme. Iar din câte se pare nici nu au cine știe ce vechime.

14. filmeindiene.info

Același design ca pe ultimele două site-uri. Diferența este că aici vorbim doar de filme indiene, fără să mai fie vorba de creațiile de la Hollywood sau din alte țări.

15. filmeseriale.online

Un site pe care l-am descoperit de ceva vreme și îl urmăresc pentru The Big Bang Theory, unde apar incredibil de repede episoadele. Mi-am făcut cont la ei, îmi pot ține evidența filmelor văzute și nu am reclame enervante.

16. radiofly.ws/filme-online-gratis.php

Un site cu un design parcă făcut în Notepad, greu de urmărit filme și cu o mulțime de reclame. Personal, nu recomand, însă acum ține de fiecare în parte.

17. filmehdgratis.net

Nu recomand. O mulțime de reclame, design pentru anii 2000, iar paginile se încarcă greu. Mai mult te enervezi până dai drumul la film decât să te relaxezi.

18. filmehdonline.org

O altă variantă la care apelez atunci când nu am dispoziția necesară pentru a merge la cinema. O mulțime de filme adăugate zilnic și decență în ceea ce privește reclamele.

19. zfilmeonline.eu

Nu e un site cu filme care să lase de dorit, dar nici care să impresioneze. Aici intru de fiecare dată când nu dau peste ce am nevoie prin librării, Diverta sau online.

20. topfilmeonline.net

Apărut recent, cu aproape 650 de filme și cu posibilitatea de a le ordona după comentarii, vizualizări și accesări. Pare interesant de urmărit dacă nu o să dispară.

21. hdfilmeonline.ro

Doar reclame prin PopAds pe site. Nu mă atrage deloc design-ul site-ului și mă face să spun că nu-mi place, însă merită o șansă pentru momentele în care nu se găsește un film de văzut pe altundeva.

22. filmulescu.com

Probabil un site fără prea multă vechime, dar cu o colecție decentă de filme și o sumedenie de reclame. Partea bună este că am văzut și câteva filme vechi postate.

23. filme2016.online

Un altul deschis de puțin timp, după câte se pare. Nu cunosc site-ul, însă din câte se pare nu există prea multe reclame. Nu deține o colecție impresionantă de filme, însă am văzut câteva titluri mai rare, printre care se numără și Trading Place (1983).

24. filmehdon.ucoz.com

Nu o să recomand niciodată site-uri de filme online construite pe platforma uCoz. Însă poate rămâne o variantă pentru cei care nu folosesc prea multe astfel de site-uri și nu găsesc altceva de vizionat în alte locuri.

25. filmetari.net

Dacă te uiți la numărul de vizualizări ale fiecărui film în parte o să vezi că nu este un site cu vechime. Personal, nu cred că o să reziste foarte multe pe piața pirat de filme online.

26. filme-seriale-hd.com

Un site de filme online cu un design întâlnit în cazul multor astfel de site-uri. Dincolo de asta, colecția de filme este decentă, iar reclamele nu pun prea multe probleme.

27. filmeonlinefox.ro

O platformă de filme online pe care nu o știam până în momentul de față. Designul este complet copiat după YouTube, iar reclamele lipsesc cu desăvârșire. Ceea ce este un lucru cel puțin ciudat.

28. filme-onlines.com

De puțin timp în lumea site-urilor pirat pentru filme. Fără reclame sau timpi de așteptare inutili.

29. zfilme-online.net

Foarte multe reclame +18 și popup-uri care se deschid la fiecare clip. Eu nu l-aș păstra pentru cazurile în care este nevoie de un loc unde se pot vedea filme.

30. hdfilmesonlinegratis.net

Reclame la aproape orice click, o singură sursă pentru fiecare film în parte, dar un design modern și ușor de folosit.

31. filmeonlinealese.net

Nu foarte multe filme, însă pare un site liniștit care nu se aruncă la gâtul marilor producții cinematografice recente.

32. probesthd.do.am

Wow! Pur și simplu wow! Se pare că există un site de acest gen care are o colecție incredibil de incredibilă de filme vechi. Nu mi-a venit să cred când am văzut că pe home page nu era niciun film realizat după anii 2000.

33. radiobos1.net

Un site puțin cunoscut care oferă doar filme indiene.

34. filmeserialeon.com

O platformă care oferă atât filme, cât și seriale online. Dețin o colecție destul de impresionantă cu toate că experiența pe care o ai vizitând acest site îți lasă un gust amar.

35. filme-bune.com

Un design ușor de folosit, o colecție mică de filme și destul de multe reclame afișate.

36. xfilmeonline.biz

Un site nou apărut pe „piață”, cu o colecție mică de pelicule.

37. filmedocumentare.com

Un alt site de filme documentare pe care îl accesez constant. Este, poate, unul dintre cele mai vechi site-uri în limba română de acest gen.

38. documentare.rightbe.com

Unul dintre site-urile pe care le urmăresc destul de des datorită documentarelor postate. Sunt unele destul de vechi care nu mai pot fi urmărite sau achiziționate de nicăieri.

39. cinemax-online.com

Nu este o colecție impresionantă de filme și nici măcar producții vechi nu promovează, fapt pentru care nu este o alegere grozavă. Însă poate reprezenta o variantă atunci când nu găsești filmul preferat în altă parte.

40. online-hd.ro

Un site apărut recent. O mulțime de reclame și pop-uri enervante, multe filme la calitate slabă și o mulțime de producții noi adăugate în speranța de creștere a traficului siteului.

41. serialefilme.net

Un alt site de filme online apărut recent. Folosește un design comun și care se găsește gratis pe internet. Destul de puține producții adăugate și câteva episoade din seriale turcești.

42. filme-online.eu.com

Un site descoperit de puțin timp. Folosește un design plăcut și ușor de folosit.

43. filmshare.ucoz.ro

Destul de multe reclame afișate pe toate paginile. Nu reprezintă o primă alegere atunci când cauți un astfel de site pe internet.

44. amfilmehd.com

Un site recomandat de cititori în comentariile acestui articol. Nu afișează reclame și este ușor de folosit, însă deține o colecție mică de pelicule.

45. cinemasfera.com

Un site apărut recent pe internet și sugerat de cititori prin email. Momentan deține o colecție mică de film, însă rămâne de văzut cum se va dezvolta și cât va rezista online.

46. serialeplay.net

Un site dedicat serialelor americane și telenovelelor indiene și turcești. Din păcate, văd și episoade din Jocuri de Celebritate, Las Fierbinți și alte producții românești care pot fi urmărite la TV. Dacă le urmăriți, vă recomandăm să le vizionați pe posturile care le realizează.

47. clickplus.online

Un site construit pe platforma Blogger, cu un design des folosit de către platformele de acest gen și care pune la dispoziție emisiuni de televiziune, seriale și filme.

48. filmeserialeonline.org

Pune la dispoziție filme și seriale populare, cunoscute de publicul larg, care pot fi urmărite la TV sau în cinematografe din țara noastră.

49. hdfilmeonline.biz

Pune la dispoziție o gamă variată de filme vechi, dar și destule producții recente. Folosește însă un design învechit.

50. filmealese-hd.com

Un site cu multe reclame și cu un design mult prea des folosit de către site-urile de acest gen.

51. cinemaxx.rs

O platformă care nu a mai fost actualizată de doi ani de zile, dar care încă rezistă în mediul online.

52. vezi-online.com

Un site recomandat în comentarii cu un design acceptabil, dar cu o mulțime de reclame agasante. Colecția de filme și seriale este, totuși, impresionantă.

About bucuresci

Hoping for the best but expecting the worst !
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.