Orasul esti tu!

Oriunde am trai in Romania, sunt lucruri care nu ne plac, lucruri care ne deranjeaza, actiuni care ne enerveaza si tot asa, ati inteles ideea!

E greu de crezut, dar conteaza sa ridicati problema, sa avertizati autoritatile, sa actionati. Cand vedeti o infractiune, talharie, contraventie sunati la 112. Asa e sanatos, chiar daca nu sunteti implicati direct, se numeste simt civic si sta la baza unei societati civile evoluate. Nu ma refer la a deveni paznici paraciosi ai vecinilor, desi si asta gasesti in societatile civile evoluate. De astazi va propun sa anuntati infractiunile, contraventiile, talhariile si abuzurile contra orasului in care traiti.

Faceti primul pas, rupeti lenea si nepasarea, deveniti un pic mai implicati in orasul vostru. Exista un proiect care poate fi de ajutor! De exemplu in Bucuresti, prin efortul facut de ONG-uri au fost astfel salvate de la distrugere Scoala Centrala, zona Cismigiu – Brezoianu si parcul Bordei. Actiuni in urma unor sesizari au avut loc si in Cluj si Constanta, Targu-Mures si Brasov, insa pot fi declansate in orice oras romanesc.

This slideshow requires JavaScript.

Nu ezitati sa ajutati ca viata noastra in orase sa devina mai buna, mai curata, mai frumoasa, mai linistita. Se numeste normalitate, parintii si bunicii nostri e posibil sa fi prins cateva astfel de momente in vietile lor.

Advertisements

About bucuresci

Hoping for the best but expecting the worst !
This entry was posted in bucuresteni, Bucurestiul meu and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s