Cristina Neagu – “Cea mai bună jucătoare” din 2010!

Cristina Neagu, desemnată pe 13 ianuarie de IHF cea mai bună jucătoare din lume în anul 2010, a primit astăzi “Balonul de aur” la Malmo, înaintea finalei Campionatului Mondial, Franţa-Danemarca. “E un moment extraordinar al carierei mele. Am emoţii mari, poate mai mari decît la orice meci jucat. Mă bucur că am ocazia să asist la un meci extraordinar şi sper ca în 2011 să ajung să joc şi eu cu România şi Oltchim astfel de partide“, a spus Cristina.

 

Florin Gardoş este un fotbalist al Stelei. Cînd a venit de la Concordia Chiajna, din a doua divizie Florin Gardoş conducea un Audi A4 la mîna a doua (~15.000 de euro). După o jumătate de an petrecută la Steaua, Florin Gardos are alta masina un BMW Seria 6 Coupe, al cărui preţ de catalog este de 85.000 de euro. Dar noua maşină a lui Gardoş este tot la mîna a doua, iar jucătorul transferat în vară ne asigură că nu a achitat decît jumătate din suma de pornire a spectaculosului automobil. Salariul lunar al fundaşului central stelist este de 6.000 de euro.

Cristina Neagu conduce un Ford Fiesta cumparat nou de tatal ei.  Salariul lunar al Cristinei la Oltchim este de 10.000 de euro.

Lumea se vede la fel de la Satu Mare şi de la Bucureşti. Florin Gardoş este din Satu Mare, iar Cristina Neagu este din Bucureşti, amandoi au 22 de ani impliniti si locuiesc in Bucuresti. BMW-urile, Audi-urile, parveniţii, cocalarii şi maneliştii nu au carte de identitate.

Advertisements

About bucuresci

Hoping for the best but expecting the worst !
This entry was posted in bucuresteni, Bucurestiul meu. Bookmark the permalink.

2 Responses to Cristina Neagu – “Cea mai bună jucătoare” din 2010!

  1. coolnewz says:

    asa este! Insa sunt multe alte exemple care ne duc la concluzia ca “viata e nedreapta” si nu numai in sport!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s