BNR, ce deziluzie !

In viata, imaginea este tot ce avem . Au inteles asta cel mai mai repede, in ordine cronologica, Hollywood-ul, casele de moda, chirurgii esteticieni si televiziunea.

Multa lume nu stie cu ce se ocupa (sau ar trebui sa se ocupe o banca centrala moderna, in fine) dar traiesc cu impresia cu impresia ca acesta a facut si face o treaba excelenta. Sub conducerea gloriosului conducator.

Oameni buni nu este deloc asa! Conducatorul lor a fost mereu la discretia altora ( de aici, de afara, din loja, din peluza, nu mai conteaza) si i-a ajutat cu discretie sa faca bani multi enorm de multi avand informatii la momentele potrivite. Mereu cu un ton semidoct si plangacios, vine la 12 fara 10 noaptea sa ne spuna ca totul e merde. De ce nu a iesit  niciodata la timp sa ne anunte derapajele? o sa aflam in curand ca facea rezistenta din interiorul sistemului ? Sa fim seriosi, prenumele Mugurel spune multe. Nu e nici Constantin (Brancusi) si nici Ion (Creanga) desi se revendica din acelasi filon rural.

Enervati-va aici, sau aici, sau aici; poate in comentariile de aici. Pe scurt, nimeni nu este ceea ce pare ca este. Din pacate, in cazul asta, suferim si vor suferi nepotii nepotilor nostri.

P.S. Imi cer scuze daca am fost prea criptic, am vrut sa ma cititi asa cum il auzim toti pe Mugur Isarescu cand vorbeste intru indeplinirea atributiilor legale.

Advertisements

About bucuresci

Hoping for the best but expecting the worst !
This entry was posted in Bucurestiul lor and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to BNR, ce deziluzie !

  • bucuresci says:

   Intr-adevar, no comment!
   Eu am vorbit despre faptul ca Biserica, Armata si Mugur Isarescu sunt in mintea foarte multora, stalpi de incredere cu imagine foarte buna. Cel putin in ultimul caz, nu poate fi vorba decat despre o imagine complet deformata!
   A bon entendeur, salut !

 1. Pingback: BNR, ce deziluzie II | Bucuresci sau Bukarest ?

 2. Pingback: BNR, ce deziluzie III | Bucuresci sau Bukarest ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s